Image Alt
Dostava
/Dostava

Kupnjom od minimalno 130,00 € kupljene proizvode šaljemo besplatno na Vašu adresu po izboru na području Republike Hrvatske!

Naručenu robu šaljemo na adresu po izboru kupca GLS paketnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala, osim za artikle koji se izrađuju isključivo po narudžbi, a za koje vrijedi rok izrade do 15 radnih dana. Trošak dostave se ne naplaćuje za narudžbe u iznosu od 130,00 € ili više na području Republike Hrvatske.

U slučaju da je isporučeni proizvod različit od onog kojeg je kupac naručio i platio, ovlašten je i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će mu biti dostavljen u roku 8 dana od zaprimanja obavijesti.

Ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko BR d.o.o. nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, kupac je dužan bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu BR d.o.o. Petra Preradovića 23, 42000 Varaždin .

Koliki je iznos dostave?

Unutar Republike Hrvatske, dostava narudžbe čija je vrijednost manja od 130,00 € dostava se naplaćuje 4,20 eura za kartična plaćanja, plaćanja internet bankarstvom/preko uplatnice ili putem Aircash aplikacije, a za plaćanje pouzećem 5,20 eura. Dostava narudžbe čija vrijednost iznosi 130,00 € ili više je besplatna. Šaljemo GLS dostavnom službom.

Za Sloveniju troškovi dostave se naplaćuju 8,50 € pri plaćanju karticom ili po ponudi, a 11,00 € pri plaćanju pouzećem i šalju se GLS paketnom dostavom.

Za  države  Europske unije: Austrija, Njemačka, Češka, Mađarska i Slovačka dostava se naplaćuje 11,00 € i šalje se DPD paketnom dostavom.

Za države Europske unije: Belgija, Latvija, Litva, Luxemburg, Nizozemska, Poljska, Estonija, Francuska, Italija, Irska, Danska, Portugal, Španjolska i Švedska dostava se naplaćuje 14,50 € i šalje se DPD paketnom dostavom.

Za države Europske unije: Bugarska, Finska, Grčka i Rumunjska dostava se naplaćuje 23,40 € i šalje se DPD paketnom dostavom.

Za države van Europske unije troškovi dostave naplaćuju se 26,54 € i šalje se Hrvatskom poštom.

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen? Jesam li ga dužan preuzeti?
Ako primijetite da je paket oštećen niste ga dužani preuzeti već možete zatražiti novu pošiljku. O tome nas je potrebno obavijestiti na e-mail adresu info@broth.hr

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen?
Proizvod će biti poslan u roku od maksimalno 8 radnih dana nakon što zaprimite e-mail obavijest u kojoj piše da je paket poslan.

Nemate dopuštenje za registraciju
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu