Image Alt
Naš tim
/Naš tim

Modna dizajnerica

BLAŽENKA ROTH

B’Roth je modna marka osnovana 2005. godine koju potpisuje Blaženka Roth, odjevna tehničarka iz Varaždina. Kreatorica se ne vodi skicama već odnosom volumena, forme i tkanine te konstrukcijskim intervencijama kako bi postigla skulpturalnost odjevnih predmeta. Tako nastaju bezvremenski komadi odjeće nosivi u svakoj prilici.

Uviđajući problem tekstilnog otpada zbog sve masovnije proizvodnje odjeće, 2010.pokreće liniju „Old jeans- new piece“ izrađenu recikliranjem starog trapera. Svaki komad odjeće iz linije je unikatan, a posebnu pažnju kreatorica posvećuje konstrukciji kroja, kvaliteti izrade i funkcionalnosti odjevnih predmeta.

U svijetu masovne proizvodnje mi izrađujemo male serije i unikatne komade odjeće dugotrajne kvalitete i bezvremenskog dizajna. Cijenimo individualnost i želja nam je da svaka osoba kroz odjeću koju nosi izrazi svoju osobnost.

18
GODINA NA TRŽIŠTU
14.820
FACEBOOK
1,790
INSTAGRAM
50
ARTIKALA
Pratite nas!

BUDI SVOJA, ISTAKNI SE!

Ostatak ekipe!

NAŠ VRIJEDNI TIM!

Tomislav je naša „Katica za sve“. On je domar, priručni majstor, kurir i osoba zadužena da nikad ništa na nedostaje u radnom procesu pa čak ni dobre atmosfere.

Fred nam često „pomrsi sve konce“ i taj posao obavlja besprijekorno i precizno. Svaku stranku dočeka srdačno, a svaki paket koji šaljemo prekontrolira manirom nadglednika level expert.

Sanja je „prva igla“ našeg tima. S veseljem i nevjerojatnom lakoćom obavlja sve zadatke, a uz to uspije zabavljati sve u timu. Sanja dokazuje da je izreka „mali ptić- veliki krič“ točna. Kad Sanja šuti, Sanje nema.

Snježana je „druga igla“, ali s ponosom nosi naziv „prve pegle“. Snježanina poštapalica je „čekaj“ jer ona i Nietzsche znaju da „čekati, biti strpljiv, znači misliti“

Tamara je prva i jedina tipka našeg tima, virtuoz na tipkovnici, maestro grafičkog dizajna, alfa i omega prodaje.

Tamara svojim umijećem vladanja paletom boja uljepšava lica naših modela za izlazak pred reflektore.

Tamara je naš Picasso u punom smislu riječi.

18
GODINA NA TRŽIŠTU
14.820
FACEBOOK
1,790
INSTAGRAM
50
ARTIKALA
Pratite nas!
Nemate dopuštenje za registraciju
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu