Image Alt
O nama
/O nama

Dizajnerica

Blaženka Roth

B’Roth je modna marka osnovana 2005. godine koju potpisuje Blaženka Roth, odjevna tehničarka iz Varaždina. Kreatorica se ne vodi skicama već odnosom forme i tkanine te konstrukcijskim intervencijama kojima se postiže skulpturalnost odjevnih predmeta. Tako nastaju bezvremenski komadi odjeće nosivi u svakoj prilici.

Uviđajući problem tekstilnog otpada zbog sve masovnije proizvodnje odjeće, 2010.pokreće liniju „Old jeans- new piece“ izrađenu recikliranjem starog trapera. Svaki komad odjeće iz linije je unikatan, a posebnu pažnju kreatorica posvećuje konstrukciji kroja, kvaliteti izrade i funkcionalnosti odjevnih predmeta.

INSTAGRAM   https://instagram.com/

FACEBOOK   https://facebook.com

20
GODINA NA TRŽIŠTU
19.000
FACEBOOK
3.096
INSTAGRAM
130+
ARTIKALA

B'Roth

NAŠ VRIJEDNI TIM!

U svijetu masovne proizvodnje mi izrađujemo male serije i unikatne komade odjeće dugotrajne kvalitete i bezvremenskog dizajna. Cijenimo individualnost i želja nam je da svaka osoba kroz odjeću koju nosi izrazi svoju osobnost.

Budi svoja, istakni se!

Sanja je „prva igla“ našeg tima. S veseljem i nevjerojatnom lakoćom obavlja sve zadatke, a uz to uspije zabavljati sve u timu. Sanja dokazuje da je izreka „mali ptić- veliki krič“ točna. Kad Sanja šuti, Sanje nema.

Snježana je „druga igla“, ali s ponosom nosi naziv „prve pegle“. Snježanina poštapalica je „čekaj“ jer ona i Nietzsche znaju da „čekati, biti strpljiv, znači misliti“

Tamara je prva i jedina tipka našeg tima, virtuoz na tipkovnici, maestro grafičkog dizajna, alfa i omega prodaje.

Tamara svojim umijećem vladanja paletom boja uljepšava lica naših modela za izlazak pred reflektore.

Tamara je naš Picasso u punom smislu riječi.

Tomislav je naša „Katica za sve“. On je domar, priručni majstor, kurir i osoba zadužena da nikad ništa na nedostaje u radnom procesu pa čak ni dobre atmosfere.

Fred nam često „pomrsi sve konce“ i taj posao obavlja besprijekorno i precizno. Svaku stranku dočeka srdačno, a svaki paket koji šaljemo prekontrolira manirom nadglednika level expert.

Pratite nas!
Nemate dopuštenje za registraciju
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na trgovinu